
- 10
- 18.10.2024 16:46:00
- 1 min read
X oʻzining blokirovkalash xususiyatiga oʻzgartirishlar kiritishini rasman e’lon qildi. Yangi oʻzgartirishlarga ko‘ra, foydalanuvchi bloklangan taqdirda ham, ochiq akkauntlardagi postlarni ko‘rishda davom etadi. Lekin u umuman boshqalar bilan muloqot qila olmaydi.